Kurv 0 x

Om os

Sydfyns Trælegetøj var tidligere udelukkende målrettet daginstitutioner, og udviklede derfor legetøj der kunne samle mange børn om sig, var let at rydde op, og også gav mulighed for læring. Både læring i traditionel forstand, men også af motoriske og sociale færdigheder.

De seneste år er der kommet en stigende interesse fra private, som gerne vil købe vores legetøj. For nogle er det et ønske om holdbart legetøj, for andre har vores ting en æstetik de sætter pris på. Sørme om der ikke også begynder at komme nogle der siger; den der, den legede jeg med da jeg gik i børnehave.

I 1990 begyndte Steen at lave legetøj, fordi han som pædagog syntes at der skulle være andet end dukkekrog i daginstitutionerne. I 1996 overtog hans søn; Nis, firmaet, og ansatte Eva, som i dag er medejer. Både Nis og Eva brænder for at lave godt legetøj, uden at gå på kompromis hverken med arbejdernes forhold, den gode leg eller miljøet.

Sydfyns Trælegetøj er et lille firma, uden intentioner om at vokse, men med en klar målsætning om at blive ved med at lave sjovt, flot og fedt legetøj.