Kurv 0 x

Service og reparation

Holdbart legetøj

Når vi møder pædagoger ude i verden, så hører vi ofte; Sydfyns Trælegetøj – det er dem der reparerer deres legetøj. Og ja, det gør vi faktisk. Indenfor rimelighedens grænser i hvert fald. Og så længe produkterne stadig er i sortimentet, så vi har reservedelene.

Det gør vi, fordi vores legetøj som udgangspunkt er utrolig holdbart. Men også fordi det er ærgerligt at skulle kassere godt legetøj der kan få nyt liv.

Vi har haft Niels på værkstedet siden 2005, så han kender legetøjet rigtig godt. Det lyder som en kliche, men han reparerer faktisk med omhu og interesse. Han giver besked om de ting der fungerer rigtig godt eller hvis han mener at noget er konstrueret uhensigtsmæssigt.

De tilbagemeldinger giver en stor fordel i den fremtidige udvikling af legetøj. De finesser og funktioner ved nogle af de tidlige produkter der krævede meget vedligehold og reparation, er selvfølgelig ændret. De funktioner som bliver ved med at være sjove og bare holder og holder, de bliver tænkt ind i nye produkter.

Udviklingen af legetøjet bygger på den måde på mange års erfaring og samarbejde. Både med Niels, men også feedback fra alle de pædagoger Eva og Mads møder i dagligdagen. Det er med til at give legetøjet en stor holdbarhed.