Typography
  •  97a5055b

Sydfyns Trælegetøj blev startet i 1990 af Steen Hansen, der var pædagog. Han så et behov for legetøj af høj kvalitet, der kunne tåle at blive brugt og samtidig kunne benyttes af mange børn på én gang.

2 x Images

Steen undrede sig over, at man ikke kunne købe gedigent og æstetisk legetøj, der kunne skabe kvalitetsleg for børnene og som kunne repareres, når det gik i stykker. Han mente, at legetøjet skulle appellere til børnenes fantasi, ved at være genkendeligt fra børnenes hverdag og ved at kunne danne en kulisse, hvor børn i fællesskab kunne lege med virkeligheden.

Samtidig lagde han vægt på læring igennem leg og det er derfor en central del af vores produkter, at de indeholder enkle, ekstra funktioner, der kan give barnet et element af læring.

  •  mg 0138 nis portræt udvikling copy
2 x Images
  •  mg 0219 copy 2

Hvert år introducerer vi 3-4 nye produkter som vi selv har udviklet. Samtidig har vi en løbende udvikling og tilretning af vores gamle designs. Vi får inspiration, tilbagemeldinger og ideer fra trofaste pædagoger og andre kunder, som er med til at præge udviklingen.

Vores legetøj er siden 2010 blevet fremstillet i My Tho i Vietnam, først som en del af et udviklingsprojekt i samarbejde med Danida og siden 2011 i et fælles vietnamesisk-dansk produktionsfirma. Læs mere om det her.