Layout : Collage image and heading with text
 97a5055b

Medarbejderevi er her for dig

2 x Images
  •  97a1334 mads 1200x800

Mads Frederiksen
Mads er vores sælger på Fyn og i Jylland. Han bestræber sig på, at besøge alle institutioner og biblioteker en gang om året, for at præsentere vores seneste nyheder og afdække institutionens behov.  
 
Når Mads er på besøg, tager han som regel en snak med kunden, om noget af det ældre legetøj trænger til et eftersyn eller reparation. Hvis det er tilfældet, tager han det med hjem til Niels, der skifter reservedele og reparerer, hvorefter Mads leverer produktet retur.
 
Mange af vores kunder er glade for denne tryghed og for at kunne holde det gamle yndlingslegetøj i live.
 

2 x Images
  •  97a1325 eva 1200x800

Eva Frederiksen
Så vidt muligt, besøger Eva alle institutioner og biblioteker på Sjælland, Lolland og Falster en gang om året, for at præsentere vores sidste nyheder og have en dialog med vores kunder om deres behov.
 
Eva har været i Sydfyns Trælegetøj siden 1996 og har været partner siden 2008. Hun har i alle årene lyttet til pædagogernes ønsker, drømme og behov og derfor tager mange af vores nyheder udgangspunkt i et konkret udækket behov eller ønske i en institution.  
 
Jævnligt går hun fra et besøg med inspiration til et nyt produkt, ud fra en undren om, ”hvorfor kan man ikke få...?” Inspireret blandt andet af dialogen med pædagogerne, bestræber vi os på, hvert år at udvikle 3-4 nye produkter, med æstetik, kvalitet og læring som omdrejningspunkt.

2 x Images
  •  mg 0012 nis træbogstaver 1200x795

Nis Hauge
Sydfyns Trælegetøj blev startet i 1990 af min far, Steen Hansen, der var pædagog. Han så et behov for legetøj af høj kvalitet, der kunne tåle at blive brugt og samtidig kunne benyttes af mange børn på én gang.
 
Da min far døde i 1996 overtog jeg firmaet i samme ånd og med samme fokus på kvalitetslegetøj til danske daginstitutioner.
 
Jeg har interesse for den gode, fantasifulde leg, sammen med andre børn, og vi har, i den årrække jeg har været ankermand, udelukkende været fokuseret på leg og godt legetøj til daginstitutioner.
 
Jeg ved fra mine egne børn at rollelege er essentielle for deres psykiske udvikling. Børnene har brug for et trygt sted hvor de kan lege med alle deres følelser, og de har brug for at lege med virkeligheden, så de lærer den at kende. Samtidig er den forhandling, der foregår i samspillet med de andre børn, en forudsætning for at lære at samarbejde og udvikle sociale kompetencer resten af livet.